Betterware akce z března pokračuje i v dubnu

01.04.2014 02:13

Betterware v dubnu

A duben je tady a Betterware akce z března zůstává. Takže, všichni ti, kteří jsou registrováni a ještě neudělali objednávku mají možnost ji udělat teď v dubnu a mít registrační poplatek pouze 10Kč. Dále ti, kteří se registrují tento měsíc dostanou opět dárek jak je uvedeno v letáčku - prostředek na mytí nádobí a za 100B i krém za pouhých 9Kč. Ti z minulého měsíce, co objednávku neudělali a udělají tento měsíc, budou zařazení do programu Snadný začátek.

Pro ty, co registrují tento měsíc někoho, ten někdo udělá objednávku za 100B dostane dárek a sponzor, jak udělá objednávku za 100B dostane ELEKTRICKÝ ODŠŤAVŇOVAČ

Jednoduěe řešeno, spolupráce s firmou Betterware se oplatí, systém odměn je velmi štědrý. Není to o tom někde se zaregistrovat, je to o nadšení a znalosti produktů. Bát uživatelem produktů Betterware je předpokladem ke kvalitnímu nabídnutí produktů, ši spolupráce.


Rádi Vás přivítáme mezi členy a rozhodli jste-li se pro spoluoráci, pak mějte na paměti, že bez toho, aniž by jste začal výrobky používat to opravdu nejde. Chcete-li výrobky nabízet a dál registrovat, pak je třeba produkty dobře znát, být jejich 100% uživatelem.
Staňte se nejdříve samospotřebitelem, s výrobky se seznamte a používejte je a pak se jimi chlubte. Ano, takto je můžete pak doporučit.