PROČ PRÁVĚ BETTERWARE? PŘIDEJTE SE, STOJÍ TO ZA TO!

11.04.2014 01:06

PROČ PRÁVĚ BETTERWARE? PŘIDEJTE SE, STOJÍ TO ZA TO!

Volba byla pro mne jasná. Jedná se o klub spotřebitelů. V sortimentu má Betterware rychloobrátkové zboží, vše co doma používáme den co den, produkty denní spotřeby (prací gely, výrobky pro úklid – domácí drogérii), kosmetiku, doplňky a vychytávky do kuchyně a celé domácnosti, dekorace, kávu, atd. Mají toho opravdu hodně, takže si určitě vybere každý. Výrobky jsou ekologické a netestované na zvířatech. Používá se recyklovaný papír a jednoduché plastové obaly.

Registrace je zdarma, pouze při prvním nákupu se platí nízký administrační poplatek 65 Kč a při akci dokonce pouze 10 Kč.

A na provize je nákup v hodnotě 100 bodů, což činí cca 1750 Kč. Oproti jiným firmám opravdu nízký, jinde to mnohdy dělá až 6000 Kč. Kupujeme to, co právě doma potřebujeme a opravdu není problém si s Betterware vydělat. Je to pro všechny a UŠETŘETE nemalou částku v domácím rozpočtu za nákupy pro vaši domácnost ještě si k tomu si přivyděláváte!
Jako spotřebitelé nemáte žádné povinné nákupy, objednáváte jak často a za kolik chcete vy! Tvoříte-li síť a chcete-li si na provize šáhnout, pak je to nákup za 100 bodů, což je v Betterware dostupné.

A výhody, které se členstvím záskávám?

  • dárky za objednávky
  • okamžitá sleva 23% = 30% marže z objednávky
  • individuální provize do 15%
  • skupinové provize do 15%
  • další zajímavé bonusy a jednorázové finanční odměny ze svých skupin
  • pro úspěšné firemní auto a dovolená hrazená firmou po kvalifikování se dle daných podmínek firmy
  • PERFEKTNÍ MARKETINGOVÝ PLÁN dává každému možnost rychle budovat své vlastní podnikání bez rizika a investic. Je dostupný pro každého! Zkus a uvidíš!



Napište si o podrobné info nebo se registrujte.

Registrujte se ještě dnes.

Neváhejte mne kontaktovat.

Betterware je zde i pro vás

Pokud nejste ještě členy, neváhejte a  přidejte se k Betterware ještě dnes

Osobní odběr Ostrava a okolí možný.